МАГДАЛЕНА ДАНЧЕВА Е НОМИНАЦИЯ НОМЕР 2 ЗА НАГРАДАТА НА СДРУЖЕНИЕ "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ"

MAGDALENA-DANCHEVA
09.12.2017 / 09:11

НОМИНАЦИЯ №2 МАГДАЛЕНА ДАНЧЕВА

Магдалена Найденова Данчева е адвокат от Адвокатска колегия - Сливен. Спомоществовател е на Художествената галерия. Дарител е на детския комплекс в града.

От почти 10 години е председател на регистрираното от нея сдружение „Брезичка“, което е изцяло с благотворителна насоченост. В основна цел на сдружението се е превърнала идеята за облагородяване на междублоковите пространства, уличните и паркове алеи. Магдалена Данчева лично взема участие в изготвянето на проектите и тяхното финансиране, като резултатите от нейния труд са изключителна естетична награда за гражданите на Сливен и неговите гости. С нейна помощ е извършено засаждане на борчета в градинката пред Съдебната палата, проектирането и изграждането на междублокови пространства в различни квартали на града, изработването и поставянето на пейки за гражданите по пешеходните алеи на бул. „Стефан Стамболов“. Поставени са пейки и в няколко населени места в общината. Участва активно в мероприятия по почистване в общината. С дейността си допринася изключително много за изграждането на устойчив и успешен модел на гражданско общество, което да е активно и ангажирано с обществено значимите проблеми, което да може да формулира и да задава актуалния дневния ред на обществото.

Изключително борбена, смела и активна личност. Успяла да преодолее личен здравословен проблем с много упоритост и характер, сега е основна опора на други лица, страдащи от коварната болест, като им помага със съвети и с активна борба срещу бюрократичния апарат.

С цялостната си дейност Магдалена Данчева е пример за подражание, който заслужава уважение и адмирации.

 
 

Copyright © 2008-2020 Сдружение "Св. Георги Победоносец" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев